Subsidie voor investeren in led verlichting aanvragen? Wij regelen het voor u!

Met de wet milieubeheer en het daaruit voortvloeiende activiteitenbesluit met bijbehorende erkende maatregelenlijsten voor energiebesparing, wil de overheid bedrijven niet alleen verplichten maar ook stimuleren energiebesparende maatregelen te nemen. Investeert u in energiebesparende maatregelen, zoals energiezuinige led verlichting, dan kunt u gebruik maken van de energie-investeringsaftrek, kortweg EIA, in sommige gevallen gecombineerd met de kleinschaligheidsaftrek, oftewel KIA. U mag dan een bepaald percentage van uw investering van uw winst aftrekken, waardoor u minder belasting betaalt. Aan deze subsidieregelingen zijn natuurlijk wel een aantal voorwaarden verbonden, maar daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Wij weten exact waar uw investering aan moet voldoen en verzorgen nog voor aanvang van de installatie de aanvraag voor u bij de RVO. Alles wat u hoeft te doen is de aftrek aan te geven in uw belastingaangifte. Wilt u toch eerst nog iets meer weten over de EIA voor uw led verlichting, neem dan contact op voor meer advies of lees nog even verder.

Bel: 040 2939883Contactformulier

Voorwaarden voor de energie investeringsaftrek met betrekking tot uw led verlichting

 • Geen investering
 • Toch subsidie en belastingvoordelen
 • Betaling vanuit uw besparing
 • Direct alle voordelen van LED
 • Inclusief montage
 • 5 jaar full service garantie

De EIA is speciaal in het leven geroepen om investeringen in energiebesparende bedrijfsmiddelen te stimuleren. Het is een aanvulling op de algemene milieu investeringsaftrek, de MIA. Hoewel energiebesparing wel gezien kan worden als een milieumaatregel mag u de EIA niet met de MIA combineren. Voor EIA komen voornamelijk led verlichtingssystemen in aanmerking, de MIA is meer voor led teeltsystemen voor bladgewassen of lichtvervuilingbeperkende buitenverlichting. Voor beide subsidie regelingen geldt dat per bedrijfsmiddel minimaal 2500 euro geïnvesteerd moet worden, dat dit bedrijfsmiddel niet eerder gebruikt is en bovendien op de energielijst respectievelijk de milieulijst staat. Daarnaast kunnen voor de EIA onder bepaalde voorwaarden bedrijfsmiddelen die niet op de lijst staan maar wel een algemene energiebesparingsnorm halen, in aanmerking komen, alsmede de kosten van een energieadvies. Beide subsidie regelingen, zowel de EIA als de MIA, mag u wel combineren met de KIA, de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek.

Naast deze algemene voorwaarden stelt de EIA ook eisen aan de kwaliteit van de led lampen. Het gaat dan om de minimale lichtstroom per energie-eenheid en de zogenaamde powerfactor, die aangeeft hoeveel blindstroom de lamp produceert. Al onze led lichtsystemen, armaturen en spots voldoen ruimschoots aan deze kwaliteitseisen; uw subsidie aanvraag zal hierdoor zeker niet in de problemen komen. Evenmin hoeft u zich zorgen te maken over een tijdige aanvraag, die binnen drie maanden na uw opdracht voor de investering binnen moet zijn. Zodra uw opdracht bij ons binnen is beginnen wij met het aanvragen van de subsidie op uw led verlichting, daarna maken wij samen met u een planning voor het uitvoeren van de werkzaamheden.

Energie-bespaarplan doormiddel van LED-verlichting

Led verlichting installeren en gelijk subsidie aanvragen, voor bedrijven in Brabant en wijde omgeving

All Lighting noemt zich met trots een pionier op het gebied van led verlichting in alle soorten bedrijfspanden. Al sinds 2009 volgen wij de ontwikkelingen in technieken voor energiebesparende lampen en armaturen in led op de voet om ook uw kantoorpand, magazijn of showroom de meest gepaste wijze energiezuinig te verlichten. Maar onze service gaat verder; met onze expertise weten wij precies waar uw led verlichtingssysteem aan moet voldoen om in aanmerking te komen voor energie investeringsaftrek. Zodra u ons opdracht geeft zullen wij deze subsidie dan ook meteen voor u aanvragen, zodat u zeker weet dat u op tijd bent en aan alle voorwaarden voldoet.

Vanuit onze vestigingen in Eindhoven en Doorn bedienen wij een groot deel van de markt in Noord-Brabant, Limburg, Gelderland en Utrecht. Zo hebben wij reeds tot volle tevredenheid van onze klanten lichtinstallaties in led aangelegd en de bijbehorende EIA aangevraagd in onder andere:

 • Eindhoven
 • Breda
 • Den Bosch
 • Helmond
 • Tilburg
 • Utrecht
 • Arnhem
 • Nijmegen
 • Roermond
 • Venlo

Wilt u ook direct besparen op uw energierekening en zeker weten dat u voor de subsidie op uw led verlichting in aanmerking komt? Neem dan snel contact op, via de website, per email of telefonisch om een afspraak te maken met een van onze ledspecialisten. Wij maken u graag een passende offerte en verzorgen uw subsidie aanvragen.