Loading...
Over ons 2017-11-10T08:47:44+00:00

Onze missie

De missie van All Lighting is het verminderen van energiegebruik van onze klanten. Door de allerlaatste technologie toe te passen in LED-verlichting lukt het ons besparingen te realiseren tot 80% ten opzichte van TL en zelfs tot 30% op de huidige LED-verlichting.

Deze LED 2.0 is nu toe te passen gecombineerd met een levensduur van 50.000 uur of meer en gedurende die tijd is het energiegebruik lager dan alles wat tot nu toe op de markt is. Met een terugverdientijd die in veel gevallen minder dan 18 maanden is heeft u daarna nog jaren voordeel van een lage energierekening.

Ondertussen verlaagt u CO2 uitstoot en draagt u bij aan de doelstellingen die door de overheid in wetgeving zijn vastgelegd. Daarom krijgt u op onze LED-verlichting ook Energie Investeringsaftrek.

Wat wij geloven

Energie besparen is beter voor iedereen. Maar het hoeft geen kwestie te zijn van goede bedoelingen alleen. Door energie en daarmee CO2 te besparen en tegelijkertijd een te profiteren van een lagere rekening snijdt het mes aan twee kanten.

Toepassen van nieuwe technologie maakt dit mogelijk.
Maakt dit vandaag mogelijk.

LED is de toekomst. Bespaar geld, energie en verlaag uw Co2 uitstoot. Draag bij aan een betere omgeving zonder te investeren.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief