Verlaag uw CO2 voetafdruk met led verlichting in uw magazijn en werkplaats

Magazijnen en werkplaatsen zijn meestal grote ruimtes met hoge plafonds waar weinig daglicht binnenkomt. Juist hier is een goede verlichting vereist, omdat er met machines en apparatuur precisiewerk wordt verricht dat alertheid en concentratie vergt van de gebruikers. Een goede werkplaats- of magazijnverlichting voorkomt vermoeidheid, verhoogt de productiviteit en vermindert de kans op ongelukken. Naast een goede lichtopbrengst is ook duurzaamheid van belang, zeker in deze tijd waarin bedrijven steeds meer verplicht worden te besparen op energie. Overstappen op led verlichting in uw werkplaats en magazijn is een meer dan logische keuze, u slaat hiermee namelijk meerdere vliegen in één klap; beter licht op de werkvloer, lagere energie- en onderhoudskosten en een besparing op uw belasting via subsidie in de vorm van investeringsaftrek. De besparing die het kopen van uw nieuwe werkplaats- en magazijnverlichting oplevert berekenen wij graag voor u. De kosten vertalen wij naar een voordelige prijs per maand, die u grotendeels met uw besparingen kunt betalen. Zo kunt u zonder grote investering vooraf direct profiteren van uw nieuwe led magazijnverlichting en werkplaatsverlichting en uw CO2 voetafdruk verlagen. En de subsidie? Die vragen wij ook direct voor u aan!

Bel: 040 2939883Contactformulier

Armaturen voor led magazijnverlichting soms anders dan voor werkplaatsverlichting led

Er bestaan verschillende mogelijkheden om uw magazijn en werkplaats van adequate led verlichting te voorzien. Waren het voorheen met name TL buizen die gebruikt werden, tegenwoordig zijn er veel betere en zuinigere opties voorhanden. De huidige TL armaturen zijn feitelijk ongeschikt voor led buizen. De warmte huishouding kan door een led buis niet goed geregeld worden en de reflectoren in de armaturen houden bij het gebruik van led zelfs het licht tegen. Voor het verlichten van bedrijfshallen hebben wij in 2015 een nieuw product geïntroduceerd, namelijk de Ceiling 50 watt. Hiermee kunnen we van 130 watt terug naar 50 watt wat een behoorlijke besparing oplevert.

Al meer dan 11 jaar ervaring in LED-verlichting

Magazijnen stellen in dit geval iets andere eisen aan de armaturen, en dan met name in de gangpaden. Hier moet het licht meer gebundeld worden zodat het niet boven op de stellingen komt maar echt op de werkvloer. Bovendien zal op deze plekken niet doorlopend bedrijvigheid zijn en is er dus ook geen continue verlichting nodig. Voor deze situaties zijn lineaire highbay armaturen met een gerichte lichtbundel en ingebouwde bewegingssensoren de aangewezen oplossing. Zodra er beweging is zal de magazijnverlichting vol branden en na verloop van tijd vanzelf weer uitgaan. Wij geven u graag advies over de voor u beste led verlichting in uw magazijn en werkplaats. In overleg met u stellen wij een optimaal lichtplan op, leveren en installeren de gewenste armaturen en voeren de oude armaturen maatschappelijk verantwoord af.

Altijd de meest innovatieve werkplaats- en magazijnverlichting led in Brabant en wijde omgeving

 • Geen investering
 • Toch subsidie en belastingvoordelen
 • Betaling vanuit uw besparing
 • Direct alle voordelen van LED
 • Inclusief montage
 • 5 jaar full service garantie

All Lighting noemt zich met recht én gepaste trots een pionier op het gebied van led verlichting in alle soorten bedrijfspanden. Al sinds 2009 volgen wij de ontwikkelingen in technieken voor energiebesparende magazijn- en werkplaatsverlichting in led op de voet om ook voor u de best passende energiezuinige lichtopbrengst te realiseren. Vanuit onze vestigingen in Eindhoven en Doorn bedienen wij een groot deel van de markt in Noord-Brabant, Limburg, Gelderland en Utrecht. Zo hebben wij reeds tot volle tevredenheid van onze klanten lichtinstallaties in led aangelegd in onder andere:

 • Eindhoven
 • Breda
 • Den Bosch
 • Helmond
 • Tilburg
 • Utrecht
 • Arnhem
 • Nijmegen
 • Roermond
 • Venlo

Wilt u ook direct besparen op uw energierekening met led verlichting in uw werkplaats of magazijn en weten hoe ons unieke bespaarplan 2.0 precies werkt? Neem dan snel contact op met een van onze ledspecialisten. Dit is mogelijk via deze website, per mail en uiteraard per telefoon. Wij rekenen graag alle kosten en besparingen voor u uit en maken u een passende offerte.