De voordelen van led verlichting kopen met ons unieke bespaarplan 2.0

Bedrijven worden door de overheid steeds meer gestimuleerd led verlichting te kopen om te besparen op hun energieverbruik. Enerzijds wordt hierbij een besparingsplicht opgelegd, zo moeten bijvoorbeeld kantoorgebouwen in 2023 minimaal energielabel C hebben. Anderzijds bestaan er subsidieregelingen, zoals de energie investeringsaftrek, kortweg EIA genoemd. Stimuleringsmaatregelen genoeg, maar wegen die ook op tegen de grote investering die nodig is voor het aanschaffen van de toch duurdere led lampen, vragen veel ondernemers zich af. Wij hebben goed nieuws voor u; met ons unieke bespaarplan 2.0 kunt u nu uw led verlichting kopen zonder een groot bedrag ineens te moeten investeren. Door de besparing te berekenen die u kunt bereiken op energieverbruik en onderhoudskosten, kunnen wij de prijs van aanschaf en installatie van uw led lampen vertalen naar een maandbedrag dat vergelijkbaar is met uw besparingen en maken u een offerte met maandelijkse afbetaling. Dit is een vorm van lease van uw led verlichting die wij van A tot Z voor u regelen met een betrouwbare financiële partner. Gaat u akkoord met de voorwaarden in het leasecontract dan zorgen wij voor de installatie van uw nieuwe led verlichtingsinstallatie en een verantwoorde afvoer van uw oude armaturen. U profiteert meteen van alle voordelen van uw nieuwe led lampen, meer licht en minder kosten voor energie en onderhoud. Bovendien is de gehele installatie per direct uw eigendom en kunt u aanspraak maken op de EIA subsidie, die wij als extra service graag voor u aanvragen bij de RVO.

Bel: 040 2939883Contactformulier

Waarom led verlichting kopen een steeds beter idee is

 • Geen investering
 • Toch subsidie en belastingvoordelen
 • Betaling vanuit uw besparing
 • Direct alle voordelen van LED
 • Inclusief montage
 • 5 jaar full service garantie

De voordelen van led verlichting worden steeds meer herkend en erkend. Led lampen zijn weliswaar duurder in aanschaf, maar hebben een veel langere levensduur, dus lagere onderhoudskosten, en verbruiken ook nog eens veel minder energie. Dat maakt de led lamp voordelig in gebruik, waardoor de hogere prijs zich al snel terugverdient. Bovendien komen door grotere productie en meer concurrentie steeds meer goedkope led lampen op de markt. De groeiende markt zorgt ook voor meer variëteit, in vormen en kleuren alsmede in lichtspreiding en regeling van de lichtsterkte. Led lampen zijn schok- en waterbestendig en kennen een breed toepassingsgebied in alle mogelijke omgevingen, van koud tot warm en van droog tot vochtig. Ze hebben geen opwarmtijd nodig en geven direct de juiste lichtsterkte en kleur. Zelf worden de lampen nauwelijks warm, alle energie wordt omgezet in licht. Naast de besparing van energie zijn led lampen ook in andere opzichten vriendelijker voor het milieu; tijdens het productieproces wordt geen zwavel gebruikt en er worden geen zware metalen zoals kwik in verwerkt. Na een lange levensduur is de led lamp volledig recyclebaar.

Een van de nieuwste innovaties zijn onze led backlight panelen. Deze panelen zorgen voor meer licht en een betere lichtspreiding. Het resultaat is mooi egaal licht dat niet verblindt, niet vermoeit en niet verkleurt. Een duurzame en betrouwbare led verlichting ideaal voor kantoren, winkels en showrooms. En hiermee houden de ontwikkelingen niet op, wij volgen ze op de voet en geven u graag advies op basis van de nieuwste inzichten. Zodat ook voor u het idee om led verlichting te kopen of leasen steeds aantrekkelijker wordt.

Al meer dan 11 jaar ervaring in LED-verlichting

Altijd de nieuwste generatie led verlichting in Brabant en wijde omgeving

All Lighting noemt zich met trots een pionier op het gebied van led verlichting in kantoorgebouwen en andere bedrijfspanden. Al sinds 2009 volgen wij de ontwikkelingen in technieken voor alle soorten verlichting op de voet, zoals onze innovatieve led backlightpanelen voor kantoren, winkels of showrooms. Vanuit onze vestigingen in Eindhoven en Doorn bedienen wij als installateur een groot deel van de markt in Noord-Brabant, Limburg, Gelderland en Utrecht. Tevreden klanten die reeds bij ons led lampen of een volledige verlichtingsinstallatie kwamen kopen bevinden zich onder andere in:

 • Eindhoven
 • Breda
 • Den Bosch
 • Helmond
 • Tilburg
 • Utrecht
 • Arnhem
 • Nijmegen
 • Roermond
 • Venlo

Wilt u ook direct besparen op uw energiekosten en meer weten over de voordelen van het kopen van led verlichting met ons unieke bespaarplan 2.0? Neem dan snel contact op, via de website, per email of telefonisch om een afspraak te maken met een van onze ledspecialisten. Wij staan voor u klaar om uw kosten en de besparing te berekenen en maken u graag een passende offerte.