Energie besparen met kantoorverlichting led, een goede investering in mens en milieu

Ook als de verlichting in uw kantoorgebouw nog niet direct aan vervanging toe is, kan het lonend zijn om u eens te verdiepen in de voordelen van het kopen van led verlichting in uw kantoor. Dat zijn er namelijk vele, meer dan u misschien in eerste instantie zou verwachten. We zetten ze graag voor u op een rijtje. Het meest in het oog springend is natuurlijk de energiezuinigheid, met een besparing tot wel 70% ten opzichte van conventionele TL-verlichting. Daarbij is led verlichting duurzaam en onderhoudsvrij, met een 2 tot 4 keer langere levensduur. Daarbij is led verlichting erg milieuvriendelijk omdat er meer gebruik wordt gemaakt van recyclebare materialen en er minder elektronisch afval ontstaat. Maar wist u ook dat een kantoorverlichting in het plafond bestaande uit led armaturen het welzijn en daarmee de productiviteit van de mensen die er werken kan bevorderen? Led lampen flikkeren niet en zijn verkrijgbaar in verschillende tinten wit, die op die manier het daglicht benaderen, waardoor mensen minder snel vermoeid raken. Led geeft ook een betere lichtverdeling, waardoor er minder schaduwwerking is en men zich beter kan oriënteren in de ruimte. Dit is nog meer het geval met ons backlight paneel, een nieuwe generatie kantoorverlichting in led, die het licht dankzij lenzen op de achterplaat nog beter en mooier verdeelt. En last but not least: door te kiezen voor kantoorverlichting met led voldoet u aan de door de overheid gestelde energiebesparingsplicht en kunt u gebruik maken van voordelige subsidieregelingen. Wij geven u graag meer advies hierover.

Bel: 040 2939883Contactformulier

Extra energiebesparende regelgeving voor kantoorgebouwen

Naast de algemene wet- en regelgeving voor energiebesparende maatregelen moeten kantoorgebouwen groter dan 100 m2 uiterlijk in 2023 over minimaal energielabel C beschikken en in 2030 zelfs gemiddeld energielabel A. Ongeacht waar u op dit moment staat, het is altijd verstandig toekomstgericht te denken en op tijd maatregelen te nemen. Wij denken graag met u mee als het gaat om de investering in led verlichting in uw kantoor. Dat wil zeggen, u hoeft met ons speciale bespaarplan 2.0 helemaal niet vooraf te investeren. Wij berekenen aan de hand van uw bestaande energiegegevens en het aantal branduren van uw kantoorverlichting hoeveel u kunt besparen met led verlichting in uw kantoor. Deze besparing verrekenen wij met de prijs van de installatie. De uitkomst van de berekening zetten wij om naar een maandbedrag gekoppeld aan een bepaalde periode. Bent u het hiermee eens, dan verzorgen wij verder alles; het monteren van de nieuwe kantoorverlichting, de verantwoorde afvoer van de oude armaturen en de aanvraag van de subsidie. Daarnaast geven wij 5 jaar volledige lichtgarantie.

Al meer dan 11 jaar ervaring in LED-verlichting

Altijd de nieuwste generatie kantoorverlichting met led in Brabant en wijde omgeving

 • Geen investering
 • Toch subsidie en belastingvoordelen
 • Betaling vanuit uw besparing
 • Direct alle voordelen van LED
 • Inclusief montage
 • 5 jaar full service garantie

All Lighting noemt zich met trots een pionier op het gebied van led verlichting in winkels, kantoorgebouwen en andere bedrijfspanden. Sinds 2009 volgen wij de ontwikkelingen in technieken voor kantoorverlichting met plafond armaturen in led op de voet om ook voor uw kantoorpand de meest gepaste en energiezuinige lichtopbrengst te realiseren. Vanuit onze vestigingen in Eindhoven en Doorn bedienen wij een groot deel van de markt in Noord-Brabant, Limburg, Gelderland en Utrecht. Zo hebben wij reeds tot volle tevredenheid van onze klanten kantoorverichting in led aangelegd in onder andere:

 • Eindhoven
 • Breda
 • Den Bosch
 • Helmond
 • Tilburg
 • Utrecht
 • Arnhem
 • Nijmegen
 • Roermond
 • Venlo

Wilt u ook direct besparen op uw energierekening met led kantoorverlichting en weten hoe ons unieke bespaarplan 2.0 precies werkt? Neem dan snel contact op. Dat kan via deze website, per email of telefonisch om een afspraak te maken met een van onze led specialisten. Wij rekenen graag alle kosten en besparingen voor u uit en maken u een passende offerte.