Uw bedrijfspand energiezuinig verlichten met de meest geavanceerde led armaturen

De snelle opmars en ontwikkeling van led maakt het energiezuinig verlichten van alle soorten bedrijfspanden steeds eenvoudiger en bovendien rendabeler. Bij particulieren is het al langer een trend om gaandeweg de oude lampen te vervangen door led lampen. De voornaamste afweging voor particulieren om te kiezen voor led zit hem in het milieu-aspect. De hogere prijs van deze energiezuinige lampen wordt helaas niet zo snel terugverdiend doordat de lampen gemiddeld veel minder lang branden dan bij bedrijven. Bij bedrijven brandt de verlichting namelijk veel langer en de lichtinstallaties zijn beduidend groter waardoor de besparingsmogelijkheden ook veel groter zijn. De lichtinstallaties zullen in de meeste gevallen volledig vervangen moeten worden, wat een behoorlijke investering vergt waar u mogelijk tegenaan hikt. Bij All Lighting begrijpen wij dit als geen ander en daarom hebben wij een unieke werkwijze ontwikkeld waarmee u zonder investering vooraf de lichtinstallatie in uw bedrijfsruimte kunt laten vervangen door energiezuinige verlichting met de meest geavanceerde led armaturen. Wij volgen de ontwikkelingen op het gebied van led op de voet en geven u advies op maat, waarbij wij tevens alle besparingen voor u kunnen berekenen die u kunt gebruiken om uw energiezuinige verlichting te bekostigen. Zo profiteert u direct van alle voordelen die het energiezuinig verlichten met led biedt zonder grote investeringen vooraf te hoeven doen.

Bel: 040 2939883Contactformulier

Uw energiezuinige lampen dubbel voordelig dankzij subsidie

 • Geen investering
 • Toch subsidie en belastingvoordelen
 • Betaling vanuit uw besparing
 • Direct alle voordelen van LED
 • Inclusief montage
 • 5 jaar full service garantie

Met uw energiezuinige verlichting kunt u niet alleen besparen op uw elektriciteitsrekening, maar ook op uw belastingen. Met de wet milieubeheer en het daaruit voortvloeiende activiteitenbesluit met bijbehorende erkende maatregelenlijsten voor energiebesparing wil de overheid bedrijven niet alleen verplichten maar ook stimuleren energiebesparende maatregelen te nemen. Investeert u in energiebesparende maatregelen, zoals energiezuinige led verlichting, dan kunt u gebruik maken van de energie-investeringsaftrek, kortweg EIA, in sommige gevallen gecombineerd met de kleinschaligheidsaftrek, oftewel KIA. U mag dan een bepaald percentage van uw investering van uw winst aftrekken, waardoor u minder belasting hoeft te betalen. Aan deze subsidieregelingen zijn natuurlijk wel een aantal voorwaarden verbonden, maar daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Wij weten exact waar uw investering aan moet voldoen en zullen nog voor aanvang van de installatie de subsidie bij de RVO voor u aanvragen. Alles wat u hoeft te doen is de aftrek aan te geven in uw belastingaangifte.

Energie-bespaarplan doormiddel van LED-verlichting

Altijd de nieuwste generatie energiezuinige lampen in Brabant en wijde omgeving

All Lighting noemt zich met trots een pionier op het gebied van led verlichting, geschikt voor alle soorten bedrijfspanden, magazijnen en winkels. Al sinds 2009 volgen wij de ontwikkelingen in technieken voor energiebesparende lampen en armaturen in led op de voet om ook uw kantoorpand, magazijn of showroom op de meest gepaste wijze energiezuinig te kunnen verlichten. Vanuit onze vestigingen in Eindhoven en Doorn bedienen wij een groot deel van de markt in Noord-Brabant, Limburg, Gelderland en Utrecht. Zo hebben wij reeds tot volle tevredenheid van onze klanten energiezuinige verlichting aangelegd in onder andere:

 • Eindhoven
 • Breda
 • Den Bosch
 • Helmond
 • Tilburg
 • Utrecht
 • Arnhem
 • Nijmegen
 • Roermond
 • Venlo

Wilt u ook direct besparen op uw energierekening met led verlichting en weten hoe ons unieke bespaarplan 2.0 precies werkt? Neem dan snel contact op, via de website, per email of telefonisch om een afspraak te maken met een van onze specialisten. Wij rekenen graag alle kosten en besparingen voor u uit en maken voor u een passende en heldere offerte.