Energie besparen met led verlichting zonder grote investeringen vooraf, bij ons kan dat

Een groot deel van de energiekosten van een bedrijf gaat op aan verlichting. Afhankelijk van de soort ruimte die verlicht moet worden kan dit oplopen tot wel 60%. Besparen op verlichting is dan ook een snelle manier om uw energieverbruik te verlagen (en dus kosten te besparen), mits dit uiteraard niet ten koste gaat van de lichtkwaliteit. Dit kan door over te gaan op het kopen van energiebesparende led lampen. De vereiste lichtopbrengst in een ruimte kan namelijk veel goedkoper met led gerealiseerd worden dan met welke andere lichtbron dan ook. Zo'n vervanging vereist echter wel de nodige investering, die u natuurlijk het liefst zo snel mogelijk terugverdient. Een van de meest gestelde vragen die wij ontvangen is dan ook “Hoeveel kan ik besparen met led verlichting?”. Dat rekenen wij graag voor u uit. Hierbij nemen wij niet alleen de directe besparing op uw energienota mee, maar ook de besparing op onderhoudskosten en de opbrengsten uit subsidieregelingen zoals de EIA en de KIA. De aanvraag voor subsidie regelen wij tevens voor u. En het leukste komt nog; met ons bespaarplan 2.0 kunt u deze besparingen direct gebruiken voor het bekostigen van uw nieuwe lichtinstallatie. U hoeft dus geen geld vrij te maken voor een grote investering, terwijl u toch direct kunt profiteren van uw energiezuinige led verlichting en, ook niet onbelangrijk, alvast voldoen aan de wettelijke eisen voor uw energieverbruik in de nabije en zelfs verre toekomst.

Bel: 040 2939883Contactformulier

Ons bespaarplan, een passend advies en onze full service garantie besparen u energie en zorgen

 • Geen investering
 • Toch subsidie en belastingvoordelen
 • Betaling vanuit uw besparing
 • Direct alle voordelen van LED
 • Inclusief montage
 • 5 jaar full service garantie

Om de besparing die u kunt realiseren met led verlichting te berekenen, gaan wij in eerste instantie uit van het door u aangeleverde huidige energieverbruik en het aantal branduren van uw verlichtingsinstallatie. Aan de hand hiervan geven wij u advies over een voor uw zakelijk pand en toepassing optimaal lichtplan. Bijvoorbeeld voor uw kantoor, werkplaats of winkel. Wij adviseren over de meest geschikte energiebesparende lampen en het aantal dat nodig is, maar ook hoe deze het meest efficiënt ingezet kunnen worden om maximaal te kunnen besparen op uw verlichting. Wij hebben een groot assortiment led verlichtingsarmaturen en beschikken zelfs over een eigen ontwerp- en productieafdeling. Samen overleggen we wat voor u de beste en meest voordelige oplossing is. Na installatie voeren wij de oude armaturen MVO af, dat wil zeggen geheel volgens de richtlijnen van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Na oplevering verlenen wij gedurende vijf jaar een full service garantie op de gehele installatie, zodat u onbezorgd kunt beschikken over de beste lichtbronnen en tevens energie kunt besparen met uw nieuwe led verlichting.

Energie-bespaarplan doormiddel van LED-verlichting

Altijd de nieuwste generatie energiebesparende lampen in Brabant en wijde omgeving

All Lighting noemt zich met trots een pionier op het gebied van led verlichting, geschikt voor alle soorten bedrijfspanden. Al sinds 2009 volgen wij de ontwikkelingen in technieken voor energiebesparende lampen en armaturen in led op de voet om ook voor uw kantoorpand, magazijn of showroom de meest gepaste en energiezuinige lichtopbrengst te realiseren. Vanuit onze vestigingen in Eindhoven en Doorn bedienen wij een groot deel van de markt in Noord-Brabant, Limburg, Gelderland en Utrecht. Zo hebben wij reeds tot volle tevredenheid van onze klanten lichtinstallaties in led aangelegd in onder andere:

 • Eindhoven
 • Breda
 • Den Bosch
 • Helmond
 • Tilburg
 • Utrecht
 • Arnhem
 • Nijmegen
 • Roermond
 • Venlo

Wilt u ook direct besparen op uw energierekening met led verlichting en weten hoe ons unieke bespaarplan 2.0 precies werkt? Neem dan snel contact op, via deze website, per email of telefonisch om een afspraak te maken met een van onze ledspecialisten. Wij rekenen graag alle kosten en besparingen voor u uit en maken u een passende offerte.