Besparen door extreem laag verbruik

Door de nieuwste LED-technologie van LED-lichtbronnen toe te passen bespaart u al snel 70% op uw stroomverbruik. De hoge lichtopbrengst (lumenoutput) van onze lichtbronnen zorgt ervoor dat u met een minimaal wattage uitstekende verlichting heeft op de werkplek. Of dat nu het kantoor, werkplaats of het magazijn is.

Met deze besparing kunt u de nieuwe lichtbronnen aanschaffen of zelfs via LEASE zijn er mogelijkheden. Het komt er eigenlijk op neer óf u betaalt nu aan uw energieleverancier óf u investeert in uw eigen onderneming.

All Lighting is al jaren een pionier in LED. Sinds de oprichting in 2009 is er gezocht naar de juiste techniek om de belofte die LED in zich heeft te realiseren in werk- en kantooromgeving. Ook vandaag nog zorgt eigen ontwerp en productie voor een voorsprong.

Sinds 2009 zijn wij een speler in de energiezuinige LED-verlichting. Overal waar veel branduren worden gemaakt wordt van oudsher TL toegepast maar deze TL-verlichtingsarmaturen in kantoren en winkels hebben een hoog energieverbruik.

Voldoende reden om hier vervangende energiezuinige LED-armaturen voor te ontwikkelen.

Ons eerste LED paneel (2009) verbruikte 45 watt. Inmiddels hebben wij een paneel  (60×60) ontwikkeld met nog maar 24,8 watt verbruik met dezelfde lichtopbrengst. Voegen wij daar onze daglichtafhankelijke schakeling aan toe dan brengen wij dit zelfs gemiddeld terug naar 15 watt per paneel.

Dit betekent een besparing van meer dan 80% ten opzichte van traditionele TL-verlichting.

LED is de toekomst. Bespaar geld, energie en verlaag uw Co2 uitstoot. Draag bij aan een betere omgeving zonder te investeren.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief