BESPAARPLAN 2.0

Investeren in LED is geld uit uw onderneming halen voor goed licht. Alleen kunt u dat geld beter in uw onderneming houden om uw business te kunnen verbeteren.

Hoe werkt het?
Nu spendeert u geld aan de energieleverancier door maandelijks een te hoge energienota te betalen. Wij brengen deze rekening drastisch terug. Van het geld wat u dan iedere maand bespaard schaft u nieuw licht aan!

Hierdoor investeert u in uw eigen onderneming!

Hoe werkt All-Lighting?
In het eerste gesprek maakt u kennis met onze verlichting en leggen wij u uit hoe wij u ontzorgen. Zoals de montage die wij in eigen hand houden, de subsidie die wij voor u aanvragen en het MVO afvoeren van de oude materialen.

U verzamelt de nodige informatie, zoals elektriciteitstarief en totaal verbruik en na een week komen wij bij u terug. Wanneer u overtuigd bent van het licht gaan wij samen met u inventariseren. Wij adviseren u terwijl u aangeeft wat u wilt. Met uw zakelijke gegevens en de inventarisatie berekenen wij uw besparing per maand en zetten daar het maandbedrag voor het nieuwe licht tegenover.

Dan is de keus aan u!
Of u blijft het geld in de energiemaatschappij stoppen of u stapt over op helder productief licht.

Maak snel een afspraak met ons. Zodat ook u snel stopt met investeren in uw energiemaatschappij.

Vraag een offerte aan

LED is de toekomst. Bespaar geld, energie en verlaag uw Co2 uitstoot. Draag bij aan een betere omgeving zonder te investeren.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief