Enige tijd geleden heeft u bezoek gehad van een van onze adviseurs, helaas bent u nog geen klant geworden. Uit klantonderzoek is gebleken dat vaak de investering het struikelblok is, waardoor de overstap naar LED verlichting wordt uitgesteld en dat is zonde! Omdat u het vaak al terugverdiend kon hebben.

Daarom introduceert All Lighting het Bespaarplan 2.0: LED zonder investering!

Met LED 2.0 verlichting van All Lighting, maakt u een duurzame keuze.
Daarmee kiest u niet alleen voor een energiezuinig product waarmee u drastisch op uw energiekosten bespaart, maar investeert u zonder liquide middelen tevens in verlichting die zichzelf terugbetaalt.

All Lighting berekent de energiebesparing die u met onze LED 2.0 verlichting kunt bereiken. Dat gebeurt op basis van uw energierekening, het aantal branduren van uw verlichting en de hoeveelheid armaturen in uw bedrijfspand.
All Lighting rekent u exact de nieuwe LED 2.0 verlichting u maandelijks gaat kosten, maar nog belangrijker gaat opleveren. Dit maandbedrag koppelen we aan een bepaalde periode. Het Bespaarplan 2.0 wat u aangaat, biedt een verantwoorde, laagdrempelige instap op basis van een vereenvoudigde acceptatie.
Na ontvangst van de opdracht, verzorgt All Lighting de montage van uw nieuwe LED 2.0 verlichting en de afvoer van uw oude verlichting. De LED 2.0 verlichting is per direct uw eigendom waardoor u meteen het voordeel heeft van de milieusubsidie (indien van toepassing). Bovendien geven wij ook nog eens 5 jaar volledige lichtgarantie.

Eigenlijk is het een hele makkelijke keuze. Doet u niets, dan betaalt u de komende jaren teveel aan uw energiemaatschappij en dat is zonde. U kunt beter uw geld spenderen binnen uw eigen bedrijf, in plaats van aan de energiemaatschappij.

Een van onze adviseurs zal deze week contact met u opnemen voor het maken van een vrijblijvende afspraak waarin hij u een toelichting zal geven van ons Bespaarplan 2.0. en hij zal u het licht laten zien.

Tot binnenkort!